TOEFL

مدیرسایت
اخرین بروزرسانی 16 آذر 1402
0 نفر ثبت نام کرده اند

درباره این دوره

اگر به دنبال ادامه تحصیل در دانشگاه‌های بین‌المللی در یک کشور انگلیسی‌زبان هستید، ممکن است به مدرک تافل نیاز داشته باشید. تافل یا TOEFL سرواژه ساخته شده از عبارت  Test of English as a Foreign Language به معنای آزمون زبان انگلیسی به‌عنوان زبان خارجه است. در طول امتحان تافل توانایی استفاده از زبان انگلیسی توسط افراد به شکل چهار مهارت خواندن، نوشتن، گوش‌دادن، و نیز صحبت‌کردن سنجیده می­شود. این چهار مهارت همگی توانایی‌هایی هستند که شما باید آن‌ها را تقویت کنید تا بتوانید امتحان تافل را بگذرانید و مدرک لازم  برای حضور در محیط‌های آکادمیک و کاری را به دست آورید. این مقاله که توسط مؤسسه تخصصی زبان کوییک گردآوری شده است را به طور کامل دنبال کنید تا با تمامی جزئیات مربوط به آزمون تافل آشنا شوید و پاسخ سؤالات خود را دربارهٔ این آزمون بیابید.

 

تافل یک آزمون استاندارد است که مهارت‌های شما در زبان انگلیسی و استفاده از آن در محیط دانشگاهی را اندازه‌گیری می‌کند. بنابراین، اغلب از نمرات تافل در مراحل پذیرش دانشگاه استفاده می‌شود. با این حال، این آزمون برای اهداف دیگری چون درخواست ویزای دانشجویی یا گذراندن دوره‌های کوتاه مدت نیز مفید است.

 

دونوع آزمون تافل وجود دارد که می‌توانیددر آن‌ها شرکت کنید: آزمون TOEFL IBT که‌به صورت‌ آنلاین برگزار می‌شودو آزمون PBT TOEFL که با استفاده از کاغذ و قلم انجام می‌شود.آزمون کاغذی فقط در مناطقی‌ صورت می‌گیرد که امتحان از طریق اینترنت امکان‌پذیر نیست.امتحان تقریباً 2 ساعت طول می‌کشد و از چهار بخش گوش دادن، صحبت کردن، خواندن و نوشتن تشکیل شده است.

انواع آزمون تافل

آزمون تافل کاغذی TOEFL-PBT: اولین‌بار آزمون تافل به شکل کاغذی برگزار شد، و این نوع آزمون تا تاریخ 21 آوریل سال 2021 نیز به علت عدم دسترسی برخی مکان‌ها به اینترنت همچنان اجرا می‌شد. اما پس از این تاریخ این نوع آزمون به طور کامل منسوخ شد.

آزمون تافل کامپیوتری TOEFL-CBT : نوع دیگری از آزمون تافل، آزمون تافل کامپیوتری است که از سال 2006 منسوخ شده است.

آزمون تافل مبتنی بر اینترنت TOEFL-iBT: می‌توان گفت که آزمون تافل مبتنی بر اینترنت به طور کامل جایگزین دو مورد قبل شده است و اگر شما قصد شرکت در آزمون تافل را دارید باید در این آزمون شرکت کنید.

 

آزمون تافل مبتنی بر اینترنت هوم ادیشن TOEFL iBT Home Edition : این نوع از آزمون تافل در طول قرنطینه و همه‌گیری سال 2020 عرضه شد. این آزمون به طور کامل از طریق کامپیوترهای خانگی انجام می‌پذیرد و هر چهار مهارت آزمون در یک روز انجام می‌شود. البته داشتن تجهیزات ضروری در خانه از الزامات این آزمون است. این آزمون در 24 ساعت شبانه‌روز و 4 روز هفته در دسترس است و شما می‌توانید تا 24 ساعت پس از ثبت‌نام خود زمانی را برای آزمون رزرو کنید.  گفتنی است که این امتحان به طور کامل  بر روی رایانه شخصی  اجرا می‌شود و توسط یک محافظ انسانی آنلاین از طریق ProctorU نظارت می‌شود. در ادامه برخی از تجهیزات ضروری پیش از شروع آزمون ذکر شده است:

رایانه شخصی با پشتیبانی از نسخه های به روز ویندوز و مک

دانلود مرورگر و نصب برنامه‌های موردنیاز

بلندگو

میکروفون

دوربین

میز و صندلی

آزمون Institutional Testing Program (ITP): این نوع از آزمون تافل در درجه اول توسط مؤسساتی مانند دانشگاه‌ها و کالج‌ها برای ارزیابی مهارت زبان انگلیسی افرادی که انگلیسی ‌زبان مادری‌شان نیست به کار می­رود. هدف از این آزمون نظارت بر پیشرفت افراد است. این آزمون برخلاف آزمون iBT مبتنی بر کاغذ است و محدودیت سنی دارد و برای افراد بالای 16 سال برگزار می‌شود. در حقیقت این آزمون راهی به‌صرفه برای ارزیابی پیشرفت زبان انگلیسی دانشجویان است. این آزمون برای اهداف مهاجرتی به کار نمی‌رود و بیشتر اهداف سازمانی را دنبال می‌کند.

آزمون TOEFL Junior Test: این آزمون مهارت زبان انگلیسی افراد 11 تا 16 سال را ارزیابی می­کند و به دو شکل مبتنی بر کاغذ و مبتنی بر کامپیوتر و فقط با سوالات چهارگزینه ای ارائه می­شود. هدف از این آزمون بررسی توانایی دانش آموزان در درک و استفاده از زبان انگلیسی برای اهداف علمی و اجتماعی است و مدت زمان آن نهایت 2 ساعت به طول می انجامد.

 

بخش اول: TOEFL Reading – بخش ریدینگ تافل

در بخش Reading  یا همان مهارت خواندن شما با تقریبا ده سبکِ سوالی روبرو خواهید بود که در صورت شناخت کافی از انواع سوالات این بخش می‌­توانید با آمادگی بیشتری برای کسب نمره­‌ی مورد نظر اقدام نمایید.

 

در این بخش شما به عنوان شرکت­‌کننده در این آزمون بین ۶۰ تا ۸۰ دقیقه فرصت خواهید داشت که در این زمان باید پس از مطالعه سه یا چهار متن به سوالاتی پاسخ دهید، تعداد این سوالات از ۳۶ تا ۵۴ سوال متغیر است و بسته به محتوایِ متن­‌ها کم یا زیاد می­‌شود.

 

بخش دوم: TOEFL Listening – بخش لیسنینگ

بخش Listening  همان بخش شنیداری آزمون تافل است که زمانی معادل ۶۰ تا ۹۰ دقیقه از امتحان شما را شامل می­‌شود. در این زمان شما شنونده‌­ی ۶- ۹ فایل صوتی خواهید بود و با توجه به شنیده­‌های خود پاسخگوی ۳۴ تا ۵۱ سوال هستید. اکثر مردم این تصور را دارند که امتحان تافل امتحانی با لهجه­ آمریکایی است اما در مواردی مشاهده شده است که در بخش شنیداری آزمون شنونده­‌ی سایر لهجه­‌ها هم بوده­‌ایم پس پیشنهاد می­‌شود در تمرینات خود تنها تمرکز خود را روی یک لهجه نگذارید.

 

استراحت

 

بعد از اتمامِ بخشِ Listening  آزمون تافل شرکت­‌کنندگان زمان ده دقیقه را برای استراحت خواهند داشت و برای بخش‌های مکالمه و نوشتار آماده می­‌شوند.

 

بخش سوم: TOEFL Speaking – بخش اسپیکینگ

بخش مکالمه­‌ی آزمون تافل تنها ۲۰ دقیقه از زمان کلی آزمون شما را خواهد گرفت، در این بخش شرکت‌کنندگان در آزمون باید به شش سوال پاسخ دهند که دو سوال اول سوال­‌های مستقل (Independent)  و چهار سوال بعدی سوال­‌های تلفیقی (Integrated) هستند، اما منظور از سوال‌های تلفیقی چیست؟ سوالات تلفیقی چهار سوالی هستند که شرکت‌کننده با توجه به دو بخش پیشین یعنی Listening  و Reading  به آنها پاسخ خواهد داد به همین سبب پیشنهاد می­‌شود در هنگام جوابگویی به این دو بخش رویکردی برای بخش اسپیکینگ هم در نظر داشته باشید.

 

بخش چهارم: TOEFL Writing  – بخش رایتینگ

در بخش رایتینگ آزمون تافل شرکت­‌کنندگان با دو سوال روبرو هستند که دسته‌بندی آنها همانند سوالات بخش اسپیکینگ است، یعنی دو نوع Independent و Integrated یا همان مستقل و تلفیقی. برای سوال اول معمولا شما با سوال تلفیقی روبرو خواهید شد که این سوال سه مهارت لیسینینگ، ریدینگ و رایتینگ شما را مورد سنجش قرار می‌دهد. شما متنی چهار پاراگرافی را مطالعه خواهید کرد و پس از آن شنونده­‌ی صحبت‌های یک استاد درباره‌ی همان متن خواهید بود و پس از آن باید در بیست دقیقه بنویسید که نظر استاد درباره ‌ی متن چیست و دلایل استاد برای تصدیق و یا رد متن چه بوده است.

سوال دوم شما در بخش رایتینگ سوالِ مستقل است­، در این بخش از شما خواسته می‌­شود با توجه به موضوع درخواستی انشایی درباره­‌ی آن بنویسید. نکته­‌ی موثر دیگر در کسب نمره­‌ی حداکثری در بخش رایتینگ امتحان تافل این موضوع است که مهارت تایپ انگلیسی به شما کمک شایانی خواهد کرد، زیرا تفاوت اصلی بخش رایتینگ تافل با بخش رایتینگ آیلتس در نوع جواب‌دهی شماست، در رایتبنگ آیلتس‌ شما می‌­بایست جواب­‌های خود را به‌صورت دستی نوشته و تحویل دهید، در حالی که در تافل این امر به‌صورت تایپ کامپیوتری است.

 

بخش رایتینگ مستقل آزمون تافل ۲۰ دقیقه از امتحان شما را شامل می‌شود، طبق نتایج بدست آمده از تجربیات شرکت‌­کنندگان در این بخش پاسخ قابل قبول، پاسخی است که جواب سوالات را در ۳۰۰ کلمه جمع­‌بندی کند. در نظر داشته باشید که زیادگویی و درازنویسی معیار یک جواب قابل قبول برای ممتحنین نیست.​

یک نظر بنویسید

رایگان
سطح
همه سطح‌ها
موضوع
اعتبار ثبت نام: مادام العمر

دسته های دوره

دوره های مرتبط

IELTS
رایگان
duolingo
رایگان
MSTR
رایگان

آیا می خواهید برای همه فعالیت ها، اعلان های پوش نوتیفیکیشن دریافت کنید؟

فیلدهای نمایش داده شده را انتخاب کنید. دیگران مخفی خواهند شد. برای تنظیم مجدد سفارش ، بکشید و رها کنید.
  • عکس
  • شناسه محصول
  • امتیاز
  • قیمت
  • در انبار
  • موجودی
  • افزودن به سبد خرید
  • توضیحات
  • محتوا
  • عرض
  • اندازه
  • تنظیمات بیشتر
  • نویسنده
  • قسمت
  • زبان
Click outside to hide the comparison bar
مقایسه